trešdiena, 2012. gada 8. februāris

Priecīgas ziņas - vēl par 3 laimīgajiem stāstiem vairāk!

Šodien, 8.februārī mājās aizbraukusi kaķenīte Lūce! :)

Februāris tikko iesācies, bet mājas radušas jau vairāki kaķi! Šodiena veiksmīga bija kaķenītei Lūcei ( viņas stāstu varat lasīt blogā ) Atgādināšu, ka Lūce ir Letijas mammīte. Lūce Tutti aprūpē nonāca pēc Letijai dota solījuma izpildes. Uzzinot, ka Letijas māmiņa gaida uz ielas, Letijai tika dots solījums, ka tad, kad viņa dosies mājās, viņas vietiņu pagaidu mājās ieņems viņas mammīte. Letija veiksmīgi atrada labas mājas un pagaidu mājās tika uzņemta Lūce. Lūce atklājās kā ļoti mīlīga kaķu dāma. Kaķenītei, nebija ilgi jāgaida īsto māju piedāvājums un nu Lūce jau rosās jaunajās mājās! :)



Vakar, 7.februārī mājās laimīgi devās divas kaķenes - Eva un Frīda! :)

Mājas februārī atradusi arī kaķenīte Eva. Par to liels prieks, jo Evai bija 8 gadi, kas daudzus cilvēkus biedēja. Arī par Evu varat lasīt mūsu blogā. Eva Tutti aprūpē nonāca vasarā, no kādas autostāvvietas teritorijas, ar lielu punci un mazām dzīvībiņām tajā.. Eva izaudzināja savas mazās meitiņas un pati sāka lūkoties māju virzienā. Kādu laiciņu piedāvājumu nebija, bet Eva neiebilda pret pagaidu mājām. Ar laiku Eva no īgnas kaķu tantiņas pārvērtās par mīlīgu kaķu dāmu, kurai patika arī pazvilnēt gultā. Nez vai Eva pati nojauta, ka pēc šīm aukstajām dienām nāks kas silts - pašai savas mājas ar mīlošiem saimniekiem? :)




Arī Frīdiņa, mīlīgā kaķenīte vakar (7.februārī) nonākusi mājās! Frīda bija īsts mīlestības iemiesojums, visu laiku stiepa savu mazo sejiņu pretīm glāstam, bet ja mīļoties nebija laika, Frīdiņa vienkārši sekoja ik uz soļa, kā maza astīte! Kaķenīte ar skaistu kažociņu un skaistām, lielām, dzletenzaļām acīm, kuras vienkārši nevarēja neuzrunāt :)



Lai ilgs un laimīgs mūžs gan Lūcei, gan Evai, gan Frīdiņai jaunajās mājās! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru