svētdiena, 2012. gada 22. janvāris

Atbalsti tos, kuriem vēl nekā nav..


 

 
Palīdzi palīdzēt!
Daudziem no mums ikdiena paiet vienā skriešanā un mēs paskrienam garām tiem, kuriem ļoti nepieciešama palīdzība.. Taču ne visi paskrien garām.. ir cilvēki, kuri apstājas lai palīdzētu. Dzīvnieku aizsardzības biedrībā "TUTTI Palīdzība dzīvniekiem" ir apvienojušies cilvēki, ar vēlmi palīdzēt.. Bet ar šo vēlmi dažkārt ir par maz. Lai mēs spētu palīdzēt, mums ir jālūdz Jūsu atbalsts.. Kaut pa latiņam, mēs visi kopā varam palīdzēt mūsu mazajiem bēdu brāļiem virzīties tuvāk laimīgajiem stāstiem..



Jaunais gads teju tikai sācies, bet pagaidu pajumti iekš Tutti jau paspējuši rast 9 kaķi. Bet daudzi pagājušā gada minkas joprojām gaida, cer..

Mazā strīpainā kaķenīte Olive ir viens no sāpju bērniņiem. Kaķenītei joprojām asaro actiņas un tek deguntiņš.. ir izmēģināts gandrīz viss. Palikusi vēl viena iespēja - interferons. Bet viena šāda ampula maksā 70,50ls.. Mūsuprāt, tā ir liela nauda.. Katiņai vēl aizvien jāārstē ielaistais elpceļu iekaisums.. Zāles maksā naudiņu.. arī viena no Kates rētām ir iekaisusi un tā ir pastiprināti jākopj.. Mazais runčuks Brīnums vēl aizvien nebeidz ticēt brīnumam.. lai notiktu brīnums un mincis nonāktu vietā, ko dēvēt par mājām pilnīgi vesels, vēl tāls ceļš priekšā.. Bet mēs ticam, ka kopīgiem spēkiem mums tas izdosies un Brīnums nākotnē varēs baudīt pilnvērtīgu kaķa dzīvi! Brīnumam ik nedēļu ir jābrauc griezt skropstiņas, regulāri jālieto lokālas darbības zāles un tā vēl vismaz 3 mēnešus.. Frīdiņai jāuzvar cīņu pār ādas sēnīti un elpceļu iekaisumu.. Bez finansiāla atbalsta tas būs ļoti, ļoti grūti.. Pēc nedēļas vai divām kaķenītei nepieciešama arī sterilizācija un vakcinācija. Pūkainīte Zuze ilgstoši slimoja, lai slimība neatgrieztos, ir nepieciešami vitamīni imunitātes stiprināšanai, pēc tam arī vakcinācija. Sāba vēlas nokļūt mājās tik pat ļoti cik visi pārējie, bet mince vēl aizvien cīnās ar pneimonijas sekām, līdz ar to vēl vismaz mēnesi kaķenītei jālieto medikamentus. Nebēdnim Mario ir mazliet kritusies imunitāte, lai to stiprinātu Mario ir nepieciešams vitamīnu kurss. Mario ir nedaudz tuvāk laimīgajam stāstam, jo viņš jau ir vakcinēts un kastrēts. Kastrācija gan vēl nepieciešama Amadejam, Sieriņam un Bimini. Bimini pēc mēneša ļoti nepieciešama arī acs dobuma tīrīšana. Vakcināciju gaida Piparkūka Džindžera un Līze. Kaķu meitiņām - Zemenei, Otisei, Lūcei, Piparkūkai Džindžerai un Irbei, nepieciešama kāda ļoti svarīga lieta - sterilizācija. Rudulītim Lasītim pagaidām vēl jādzīvo karantīnā, ar iespēju kādu brīdi tikt izolētam istabā, vienatnē, lai varētu izskrieties.. Mincim līdz operācijām jāgaida vēl pāris mēneši. Vēl solīti tuvāk sapņa piepildījumam ir Lapsa un Frēzija, šīm kaķu dāmām atlicis vien sagaidīt savus īstos cilvēkus.. visādi citādi, abas ir gatavas doties mājās - veselas un vakcinētas. Eva ir vesela un enerģiska kaķu omīte, kura vēlas savas vecumdienas pavadīt mierīgā vidē. Vien tagad jāgaida, kad šāda iespēja kaķenei tiks dota. Mazulītei Trojai, kura no dažu dienu vecuma tika barota ar pudelīti, ir paveicies. Troja ir saņēmusi vakcināciju un jau paspējusi iekarot cilvēku sirsniņas. Šo cilvēku vidū ir arī Trojas jaunie saimnieki, tagad tikai jāgaida tā diena, kad viņi ieradīsies kaķenītei pakaļ.



Lai šo visu īstenotu, bez Jūsu palīdzības un atbalsta neiztikt.. Kaut pa mazumiņam, visi kopā, mēs to varam paveikt! Varam palīdzēt piepildīt mazo sirsniņu sapņus. Lai īstenotu visu, augstāk uzskaitīto, pēc katra minča vajadzībām, ir nepieciešami 400ls.. Tas ir nerēķinot pārtiku un smiltis, kas sastāda vēl aptuveni 100ls nedēļā.. Mēs nevaram pievilt mazo sirsniņu cerības. Ja esam tikuši tik tālu, mums ir jāturpina, mēs nedrīkstam apstāties.

Taču palīdzēt vari arī nododot informāciju tālāk. Varbūt tieši ar Tavu atbalstu kāds no kaķiem atradīs savas labās mājas un īstos cilvēkus! Tas ir mūsu galamērķis - palīdzēt viņiem satikties. Lai arī dažkārt tas prasa daudz spēkus, enerģiju, laiku un līdzekļus, TAS IR TĀ VĒRTS!Palīdzi mums palīdzēt! Labie darbi nepaliek nepamanīti, tie nāk atpakaļ. Dažkārt pat dubultā..
Dzīvnieku aizsardzības biedrība
"TUTTI PALĪDZĪBA DZĪVNIEKIEM"
Ziedojumu konts:
AS, "Swedbank",
LV30HABA0551028417276
SWIFT: HABALV22
Reģ.Nr. 40008159739
Mērķis: (ziedojums, vai konkrētam dzīvniekam)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru