svētdiena, 2012. gada 15. janvāris

Par mums

Dzīvnieku aizsardzības biedrība ”TUTTI PALĪDZĪBA DZĪVNIEKIEM” (Reģ.Nr.40008159739) dibināta 2010. gada 10.maijā un reģistrēta LR Biedrību un nodibinājumu reģistrā 2010.gada 17.maijā.

Biedrības mērķis ir nodrošināt dzīvniekiem jebkādu tiem nepieciešamo palīdzību (uzturēšanu, veterināro palīdzību, pagaidu vai pastāvīgu māju meklēšanu u.c.), informatīvi izglītojot sabiedrību, veicināt labvēlīgu attieksmi pret dzīvniekiem, neatkarīgi no to sugas, vecuma un veselības stāvokļa, novēršot cietsirdības aktus. Iesaistīties dzīvnieku labturības normu īstenošanā.

Biedrība ir sabiedriska organizācija, kura var pastāvēt tikai no sabiedrības atbalsta.

Biedrība, galvenokārt sniedz atbalstu tiem dzīvniekiem, kuriem šī palīdzība ir visaktuālākā. Kaķenīte, ar nesen pasaulē nākušiem mazuļiem, kurai pašas spēku uzkrāšanai nepieciešama barība, vēlāk arī sterilizācija. Kaķēni, kuri nomaldījušies plašajā pasaulē un meklē pagaidu vai, vislabāk – īstās mājas, slimnieciņi, kam nepieciešama ārstēšana un iekārtošana mājās un vēl un vēl..

Lai nodrošinātu uzturēšanu un veterināro aprūpi, biedrība informē sabiedrību par redzeslokā nonākušiem bēdu brāļiem un aicina ziedot konkrēti šiem gadījumiem. Informāciju par aprūpē esošajiem dzīvniekiem varat iegūt mūsu mājas lapā www.tutti.lv vai mūsu lapā draugiem.lv – www.draugiem.lv/tutti



Biedrības rekvizīti:
Dzīvnieku aizsardzības biedrība
“TUTTI Palīdzība Dzīvniekiem”
reģ.nr.40008159739
Juridiskā adrese: Nīcgales iela 16-28, Rīga
AS Swedbank
LV30HABA0551028417276
Mērķis:
- ziedojums konkrēta nelaimē nonākuša dzīvnieka palīdzībai,
- ziedojums inventāra iegādei,
- ziedojums dzīvnieku barībai,
- ziedojums veterinārijai,
- ziedojums ielu kaķu sterilizācijai,
- cits (norādīt).
Ziedojumu tālrunis: 900 67 0 66
Informācijai:
tālr. 29365315
info@tutti.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru