otrdiena, 2012. gada 24. janvāris

Īpašais, bet ļoti, ļoti laimīgais Lasītis.

Par Lasi ziņu Ingvilda saņēma 11.novembrī. Mazais rudulītis paniski kliegdams skraidījis gar medicīnas muzeju.. Un turpat blakus bija dzīva satiksme..


Kaķīša actiņas bija ļoti bēdīgā stāvoklī. Viena actiņa nebglābjami bojāta - mincis ar to neko neredzēja, par otru vēl bija cerība.. var jau būt, ka mincis gaismu no tumsas atšķir, bet diemžēl neredz.. Toreiz cilvēki dalījās divās daļās - viena daļa teica, ka kaķis jāiemidzina, otra, ka kaķim jāļauj dzīvot. Atceroties aklo minci Umsi, kurš neko neredzēja, bet pēc rakstura bija superīgs kaķis, liels žiperis un mušas ķēra tā, ka nezinātājs nepateiktu, ka viņš ir akls.. Gribējās dot iespēju. Umsis nokļuva mājās, kādēļ gan Lasim nedot iespēju? Aktīvi tika braukāts pie dažādiem ārstiem, uzklausīti viedokļi, pirktas zāles, pilināts acīs un sniegts viss tas labākais. Toreiz, decembra sākumā Lasis atzina vien Ingvildu, no viņas nebaidījās un Ingvildas rokās jutās ļoti labi. Gāja laiks un nu arī es droši varu atvērt Lasīša būrīti ( tur viņš uzturās drošības nolūkos, lai citi kaķi nejauši nenodara minkam pāri ) un mazo paglaudīt. Sajutis glāstus Lasis skaļi sāk murrāt.. :) Uz Ziemassvētkiem, kad kaķiem vedu kaķu kārumiņus, arī Lasis no tiem neatteicās :) Visā visumā, Lasis ir brīnišķīgs kaķis! Tā, kā drošības nolūkos Lasis pagaidām uzturās būrītī, viņš sadzirdējis cilvēku sāk žēli ņaudēt, jo arī viņam patīk izlocīt kājas pa istabu. Katru dienu uz mirkli izolējot pārējos kaķus, Lasītim arī tiek dota šāda iespēja. Arī paaudzies Lasītis ir kopš reizes, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju. Brašs kaķu puika! Un kāda viņam balss, kad jācenšas kādu iežēlināt ar ņaudēšanu.. :)


Vai ziniet kādēļ Lasis ir ļoti, ļoti laimīgs? Viņam tika dota iespēja dzīvot! Viņš jūtas labi, ir paēdis, apkopts, samīļots un arī kājas izlocījis. Bet ziniet par ko viņam vislielākais prieks? :) Viņš uzrunāja kādu ļoti labu sievieti.. Šī sieviete, Līvija, Lasīti atbalstīja jau no paša sākuma.. Lasītis viņu tik ļoti uzrunāja, ka jau pēc ne pārāk ilga laiciņa Līvija brauks pēc Lasīša un mājās viņi dosies kopā! Šim stāstam būs laimīgas beigas! Šādi stāsti ir tie, kuru dēļ ir vērts censties.. Šādi stāsti dod spēku turpināt darīt un neapstāties! :) Liels, liels paldies Līvijai!
Nebaidieties adoptēt dzīvnieku, kurš ir mazliet savādāks kā pārējie! Mēs ticam, ka katram kaķim kaut kur ir viņa īstais saimnieks :)

1 komentārs: